Over Mij

HAIR AND BEAUTY BY PRISCA

PRISCA 

Ik ben een gepassioneerde kapster afgestudeerd aan het Beautycollege in Utrecht. Ik heb een all-round kappers opleiding gevolgd en deze met succes heb afgerond. Zelf ben ik gedreven in mijn vak en ga ik graag uitdagingen aan. Ik volg momenteel op mijn vrije dagen een master opleiding.  Voor deze master opleiding ben ik gescout samen met 10 andere. Dit is om mijn vak te verbreden, zoals het heren vak barbier, afro haar, bruid kapsels en visagie.

 

Na jaren te hebben gewerkt voor high end salons fulltime, die o.a. voor New York en Amsterdam fashion week werken en een aantal celebrities aan hun naam mogen koppelen, ga ik nu de stap zetten om voor mezelf te beginnen. Ook beschik ik over een aantal specialisatie diploma's / cursussen en een afgeronde master diploma. Momenteel heb ik een acryl nagels opleiding met succes afgerond en zal ik de komende tijd mij blijven ontwikkelen en verschillende specialisatie diploma’s en cursussen halen en volgen.

Vanaf Maart 2019 ben ik gespecialiseert in afro/krul en niet europees haar. Ook ben ik in mei 2019 verkozen, tot leukste kapper van Amersfoort. Ik heb van mijn klanten een 9,5 of hoger gekregen en heb hiervoor een award ontvangen.

 

Wilt u een privé kapster aan huis, die de tijd voor u neemt? Wilt een goed advies over u haar of product dan  bent u bij mij aan het juiste adres. Vanaf december 2019 kunt u ook terecht voor u biab nagels of gellak.

 

 

Mijn specialiteiten

Gespecialiseerd in baby/mirco lights, high-low lights en natuurlijke bayalages

 

Master barbier bekwaam

 

Veel kennis van verschillende soorten knip-/snij technieken.

 

Gediplomeerd in het knippen/stijlen van krul en afro haar

Bruidskapsels

 

Nail art

 

Naturel of avond make-up

 

Kleur correcties / kleurspecialiste

Knippen & verven

Ieder persoon is uniek. Dat geldt ook voor jouw haar en jouw haarstijl. Elke gezichtsvorm heeft do's en dont's hoe jij je haar het beste kunt dragen. Jouw huidskleur bepaalt ook welke haarkleur wel en niet bij je past. Daar adviseer ik je graag over! Ik heb uitgebreide ervaring met verschillende haartypen; van stijl tot extreem krullend haar.

 

Voorafgaand vindt er altijd een haaranalyse plaats en wordt hierop een persoonlijk haar/verf stappenplan gemaakt, om zo bij het gewenste resultaat te komen en zolang mogelijk plezier van uw kapsel te hebben.

 

Kinderen knippen

Ik knip regelmatig kinderen aan huis in hun eigen veilige omgeving. Door mijn opleiding als onderwijsassistente ben ik gewend om met kinderen om te gaan.  Ook kan ik makkelijker in hun belevingswereld stappen, waardoor het knippen leuker word.  Dit is fijner voor het kind en makkelijk voor de ouder(s).

Inhuren als ZZP-er

Heeft u nood aan de man of is er iemand ziek, met zwangerschaps verlof etc. U kunt mij inhuren tegen een uur tarief, die vooraf besproken wordt. Ook ben ik in te huren voor bijv. BSO's voor kinder knipdagen tegen een leuk tarief.  In Amersfoort vraag ik geen km vergoeding. Buiten Amersfoort is dit 0,21 cent per km. U kunt hiervoor gerust contact opnemen met mij via het contact fomulier.

Trouwen of een feest

Find Your Style


Ga je promoveren, trouwt er iemand in je vriendenkring, of heb je een fotoshoot gepland? Dan wil je er natuurlijk extra mooi uitzien! Als ervaren visagiste zorg ik dat de make-up bij jou als persoon en bij je huidskleur past. Of je nu voor een subtiele look wilt gaan of iets meer uitgesproken, ik adviseer je hier graag over.

TROUWEN

Bij mij kun je terecht voor verschillende bruidskapsels, van klassiek tot modern. Vooraf bespreken we samen wat geschikt is bij jouw gezichtsvorm en wat de mogelijkheden zijn voor jouw haartype. Dit geldt ook voor de make-up. Uiteraard afgestemd op jouw wensen.​ Neem tijdig contact op om te kijken of er nog plek is. Mocht je namelijk een afspraak willen maken, dan kan ik dit beter inplannen.

Visagiste op locatie

 

Ben je op zoek naar een visagiste in

Amersfoort of omstreken? Voor haar en visagie opdrachten kun je mij ook buiten werktijden inhuren en kom ik op locatie.

Proefkapsel & Proefmake-up

Voor een trouwdag moet er veel gepland worden. Ook voor je bruidskapsel en bruidsvisagie is het dan goed om te weten, waar je rekening mee moet houden. De try-out plan idealiter ik 6 weken vooraf. Hiervoor staat ± 2 tot 3 uur en op de trouwdag ± 2 tot 2.5 uur. Kies je enkel de bruidsmake-up of het bruidskapsel, dan is de try out ± 1 tot 1.5 uur en op de trouwdag ± 1.5 uur. Voor bruidsgasten duurt haarstyling of visagie maximaal 0.5 uur. Belangrijk: Was je haar niet in de ochtend, maar in de avond. Dit is belangrijk als je jouw kapsel laat doen. Gebruik ook geen crèmespoeling!

Werkgebied

Amersfoort en omstreken

Werktijden

Social Media

Woont u verder weg, maar wilt u toch door mij geholpen worden?

Neem dan contact met mij op.

Voor bruiden en speciale opdrachten maak ik een uitzondering.  Hiervoor geldt een minimale besteding en een kilometervergoeding. 

Dinsdag:


Vrijdag:
09:00 - 21:00


09.00 - 21.00

© Copyright 2018

Hair & Beauty by Prisca

Instagram:

@hairandbeautybyprisca

Tag ons in een zelfgemaakte haar, make-up of nagel foto met #myhairandbeautybyprisca en verschijn op onze instagram en story