Onze merken

Hieronder een overzicht en korte beschrijving van de merken, waarmee wordt gewerkt.

Heeft u vragen, een allergie of bent u opzoek naar een product, dan kunt u gerust contact opnemen met mij. Ik zal mijn best doen deze zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Onderaan de pagina vindt u meer informatie over de verkoopprijs van de producten.

 

Bent u opzoek naar een specifiek product en staat deze er niet bij, dan zal ik even kijken of er mogelijkheden zijn om deze voor u aan te schaffen.

 

foto 5
b2a76fd7b85a897c57150cebcaf359f5c9c3190a
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
Schermafbeelding 2018-08-01 om 11.05.42
imago-salt-boost-spray-250-ml_
Schermafbeelding 2019-01-25 om 16.02.53

Fanola

Ons hoofd merk van het verven, de styling en verzorgings merk is Fanola.

Fanola is het merk professionele haarverzorgingsproducten van gemaakt in Italië. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle haarstylisten in de wereld dankzij een compleet assortiment van hoge kwaliteit. FANOLA werd in 2004 geboren vanuit een intuïtie van een groep ondernemers en Fanola werd onmiddellijk leider in de productie en verkoop van professionele haarproducten in Italië en wereldwijd.
Metamorphose

 

De verlijn van Metamorphose hebben een hoge kwaliteit en een diverse keus aan kleuren. 

Ook is de prijs en kwalitiet/prijs verhouding zeker een pluspunt.


Diepte, glans, grijsdekking het is allemaal mogelijk met de Metamorphose Reflexx Color Cream. De Reflexx Color Cream is een permanente haarkleuring, die gebruik maakt van kleurpigmenten met een uitgebalanceerde samenstelling, die het gehalte ammonia tot een minimum beperkt. De parfumering die verwekt is in de Reflexx Color Cream maakt het tot een aangenaam toe te passen geheel. Metamorphose Reflexx Color Blondes haarkleuringen maken het makkelijk om het prefecte blond te bereiken. De kleuring geeft intense en levendige blond tinten. Hou je van opvallende en felle kleuren, dan is onze Reflexx Vulcanic Color Cream iets voor jou. De Reflexx Color Contrast kleuren voegen wamte en extra kleur toe bij de Reflexx Color Cream kleuren. Is de kleur net niet fel genoeg en mag er wel wat extra kleur bij dan is deze kleuring daar geschikt voor. Je kunt dus zelf bepalen hoe warm en fel de kleur wordt. Geschikt voor De Reflexx Color Cream Impression is speciaal ontwikkeld voor grijs haar.

Opi nagellak

 

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans! De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Mac cosmetics

 

Kenmerkend voor MAC Cosmetics zijn de vele maatschappelijke initiatieven. De oprichters Frank Toskan en Frank Angelo zijn hiermee begonnen en deze traditie wordt ook vandaag de dag nog steeds voortgezet. Zo voert MAC geen proeven uit op dieren en eist ook van hun leveranciers dat ze dierproefvrije producten leveren. Ook maakt MAC zich sterk voor het recyclen van producten en geeft gratis producten weg aan klanten die lege MAC verpakkingen inleveren in de winkel. Ook heeft MAC verschillende initiatieven in het leven geroepen om mensen met aids te helpen. Zo gaat bijvoorbeeld 100% van de aankoopprijs van alle Viva Glam producten naar het MAC Aids Fonds.

Kiko Milano

 

Voert geen tests uit op dieren en geeft daar ook geen opdracht voor, zoals in de betreffende Europese wetgeving wordt voorgeschreven. Niet alleen van cosmetica, waarvan de eindformule getest is met dierproeven, maar ook van producten die ingrediënten bevatten die buiten de Europese gemeenschap op dieren zijn getest. KIKO zet zich in om de vooruitgang van de Italiaanse en Europese cosmetica-industrie te volgen op het gebied van onderzoek naar vervangende proeven voor de toxicologische tests op dieren, die de veiligheid van de consumenten beschermen.

 

KIKO gebruikt de laatste ontdekkingen van het cosmetische onderzoek om altijd unieke, revolutionaire producten te kunnen bieden. Veiligheid: de producten van KIKO worden onderworpen aan strenge klinische veiligheidstests om de betrouwbaarheid en veiligheid van iedere formule te kunnen garanderen. Alle huidverzorgingsproducten worden geformuleerd en getest zodat ze hypoallergeen en niet comedogeen zijn; de behandelingen voor de oogcontour worden oftalmologisch getest.

Reflectocil

 

Refectocil wenkbrauw en wimperverf geeft niet alleen een schitterend kleurresultaat maar is ook zeer duurzaam!Met de wenkbrauw en wimperverf geniet je tot wel 6 weken lang van een schitterende kleuring. De verf is voor iedereen geschikt en bovendien makkelijk én veilig toe te passen!

 

Mocht u allergisch zijn of gevoelig voor bepaalde stoffen in de verf. Ik werk ook met een sensitive lijn. Voor meer vragen, kunt u contact opnemen met mij.

 

 

Make-up revolution Londen


Maak kennis met Makeup Revolution. Met een frisse blik op de make-up wereld zorgt Makeup Revolution voor een compleet nieuwe en zeer eigentijdse kijk op make-up en beauty. Het resultaat is een trendy, uitgebreid en gevarieerd assortiment dat aansluit op de nieuwste trends en beschikt over goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

 

Le chat perfect match en Nobility


Eenvoudig aan te brengen, snel af te weken Hoogglanzende glans die weken aanhoudt LED / UV-uitharding Geen rennen, krimpen of kleuren vervagen.


Alessandro striplac

Prachtige glans voor weken en beschadigd de nagel niet. Normaal gesproken, kan je deze lak er als een sticker aftrekken, zodat de nagel niet beschadigd. Wij gebruiken voor extra lang behoud van de gellak een andere base. Deze blijft langer en is steviger met brosse nagels. Hierbij is het niet mogelijk het eraf te trekken. Mocht je dit wel willen en heb je al sterke nagels van jezelf is dit zeker een aanrader 


Werkgebied

Werktijden

Social Media

Amersfoort en omstreken

Woont u verder weg, maar wilt u toch door mij geholpen worden?

Neem dan contact met mij op.

Voor bruiden en speciale opdrachten maak ik een uitzondering.  Hiervoor geldt een minimale besteding en een kilometervergoeding. 

Dinsdag:


Vrijdag:
09:00 - 21:00


09.00 - 21.00

© Copyright 2018

Hair & Beauty by Prisca

Instagram:

@hairandbeautybyprisca

Tag ons in een zelfgemaakte haar, make-up of nagel foto met #myhairandbeautybyprisca en verschijn op onze instagram en story