Informatie behandeling

Hair and Beauty by Prisca:

* Veilig, secuur en hygienische te werk 

* Aandacht en geen tijdsdruk
* Gecontroleerde producten 

* Gediplomeerd 


Veganistisch? De BIAB behnadeling is veganistische en niet op dieren getest.
Gevoelige huid? Ik werk ook met de sensitive lijn van RefectoCil.

Hennabrows 

Comming soon at 2020 

Nieuwste trend op het gebied van wenbrauwen. 

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Biab behandeling 'builder in a bottle'

2019 


RUBBERBASE

Rubberbase is een flexibele gel die gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. Doordat deze zo flexibel is, buigt deze mee met de natuurlijke nagel zonder te breken. Door de flexibiliteit kan er op korte nagels ook dunner gewerkt worden dan met acryl, daar deze te hard voor is en juist wel kan breken. Rubberbase kan worden afgewerkt met een gelpolish naar keuze.

Builder In A Bottle (BIAB) is een Rubberbase in verschillende nude tinten. Deze zorgt voor een natuurlijk resultaat. 

Met Rubberbase kunnen nagels niet verlengd worden.  Deze behandeling is zeer geschikt voor nagelbijters.

Gellak

2019

Het is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels.
Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen.
Het blijft bijvoorbeeld twee tot drie weken mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het is een "nagellak" die gedragen wordt als een gel en snel verwijderbaar is. De gel lak kan zowel op de natuurlijke nagels als op kunstnagels worden aangebracht. De gel lak  kan niet als vervanging van kunstnagels worden gezien, het is niet mogelijk om  met behulp van gel lak de nagels te verlengen.

Het resultaat van een gellakbehandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die wekenlang mooi blijven. 


Tip; je kan eroverheen lakken met nagellak, mocht je het kleurtje zat zijn. Wel verwijderen weer met nagellakremover zonder aceton.  

Dip powder nagels

Comming soon 2020

Kiara Sky® Dip Poeder is  sterk, licht van gewicht en u maakt snel en eenvoudig natuurlijke lange nagels met dit eenvoudig te gebruiken dip powder nagel systeem die geen beschadiging aan het nagelbed veroorzaakt. Deze dip powder nagellak is geformuleerd zonder agressieve chemicaliën, is vrijwel geurloos en heeft toegevoegde vitamines en calcium voor het versterken van de natuurlijke nagels. De Kiara Sky® Dip Powder bevat complexe obligaties die het chippen, verkleuren en loslaten voorkomen. Een fijne bijkomstigheid is dat de Dip Powder nagels drie keer sneller aan te brengen zijn dan acrylnagels, u heeft geen uv lamp nodig, oftewel: een ‘win-win’ situatie! in. Verkrijgbaar in de tinten, transparant, wit, roze en licht roze.  Kan met nagellak of gellak overheen gelakt worden. WIl je dit verwijderen, dan wel met nagellak remover zonder aceton.

Gellak verwijderen ( filmpje van ons youtube kanaal)

2016


Sinds 2016 heb ik een eigen Youtube kanaal, waar ik de meest gestelde vragen behandel en film. Hierbij een filmpje hoe je zelf gellak kan verwijderen. Volg gelijk ons kanaal mocht je geintresseerd zijn en van alles als eerste op de hoogte willen zijn ?

lashlift en tinting 

Comming soon 2020

Wat is Lash Lift?

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

 

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
– U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
– Ogen lijken groter
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
– Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig


Lash Lift kan niet bij

Veiligheid staat bij mij voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen

– Alopecia of chemotherapie
– Conjunctivitis (pus, rode ogen)
– Overgevoeligheid voor peroxide

Wenkbrauwen verven en epileren

2019 


Één blik zegt meer dan duizend worden... wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Het is dan ook belangrijk dat ze er goed en verzorgd uitzien. De wimper-en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat