Behandelingen

Hieronder vindt u informatie over alle behandelingen die ik geef.

Mocht u vragen hebben, die hieronder niet beantwoord zijn, dan kunt u mij altijd een berichtje of mailtje sturen.

 

 

Wimpers en wenkbrauwen:

 

Lashlifting:

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

 

Heb jij al kennis gemaakt met de laatste sensatie op het gebied van wimpers? Tijdens een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken je wimpers optisch langer zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas hoeven te komen. Benieuwd? Lees hieronder snel verder!

 

 

Lash Lifting techniek:

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

 

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

 

 

Resultaat:

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

 

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles. Houd wel even met de onderstaande dingen rekening voor u een lash lift overweegt.

  1. U dient zonder make-up te zijn voor de behandeling. Hiervoor kunt u het beste geen olie make-up remover gebruiken.
  2. Houd er rekening mee, dat u na de behandeling 24u geen make-up mag dragen, zwemmen, douchen en een sauna bezoek.
  3. Mocht u gevoelige ogen hebben en/of een allergie hebben voor iets, dan dient u dit door te geven voor de behandeling
  4. Graag voor de behandeling de lenzen uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen verven:

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze beter zichtbaar en geeft je gezicht meer expressie. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar. Heeft u weinig haartjes op u wenkbrauwen, dan is het mogelijk dat ik met verf er ietss meer model in maak, zodat u iets vollere wenkbrauwen heeft. De verf kleurt ook grijze haren in. Bent u allergisch voor een sstofd etc, dan is het mogelijk dat wij gebruik maken van de sensetive lijn.

 

 

Nagels:

 

Gellak:

Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen of te ‘chippen’. Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

 

Acryl:

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.Vooraleer een nagelstyliste acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagel lichtjes gevijld. Vervolgens heb je de keuze tussen een tip of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor je nagel. Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en gepolijst.

 

VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS:

Acrylnagels zijn enorm stevig. Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

 

NADELEN VAN ACRYLNAGELS:

Door de harde materie op de nagels, worden acrylnagels vaak ervaren als dik, doordat de acrylnagel niet flexibel is en dus niet meebuigt, kan bij zwaar stoten de nagel ombuigen en lelijke breuken vertonen. Dit is natuurlijk uitzonderlijk. Acrylnagels hebben weinig glans. Extra nagellak is een must om ze te doen glanzen. Het aanbrengen van acrylnagels brengt penetrante chemische geuren met zich mee. Dit wordt doorgaans als onaangenaam ervaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelnagels:

Laten we beginnen met de eerste mogelijkheid: gelnagels. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels gebracht. Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen. In tegenstelling tot het poederige acryl, is gellak een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht.Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je een verlenging koos, heb je keuze tussen tips en verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Als je voor tips kiest, worden deze op je nagels gekleefd en bijgevijld. Nadien wordt de gel in verschillende lagen op de nagel aangebracht. Kies je voor sjablonen, dan maakt de nagelstyliste gebruik van een nagelsjabloon. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging.De nagelstyliste start altijd met een basislaag, vervolgens volgen er twee kleurlagen (indien je een kleurtje wenst) en als laatste een toplaag die het geheel beschermt. Tussen de verschillende lagen wordt de gel uitgehard onder een UV-lamp of een gecombineerde LED-CCFL lamp; The Light.

 

 

VOORDELEN VAN GELNAGELS:

Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel. Diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art. Ze hebben een glanzend oppervlak. Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels. Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische geurtjes in

Gelnagels zijn minder robuust dan acrylnagels en hierdoor vaak ook minder bestand tegen stoten. Tussen de verschillende lagen moet je hand telkens onder de UV-lamp. Bij acrylnagels zit de laag er in één keer op. Al duurt de behandeling ongeveer even lang.

 

Wat is het verschil tussen Acrylnagels en gelnagels?

Ondanks dat deze termen vaak door elkaar heen worden gebruikt, zijn acrylnagels toch heel wat anders dan gelnagels. Een van de verschillen tussen deze twee soorten nagels is dat acryl een heel stuk harder is dan gel, hierdoor blijven de nagels langer mooi waardoor u deze niet zo vaak hoeft te vervangen.

 

Het voordeel van gelnagels is echter weer dat het een stuk flexibeler is (tenslotte is het minder hard), de gelnagels hechten daarnaast ook een stuk beter op dunnere nagels. Acrylnagels zijn bijvoorbeeld ook ideaal als u een echte nagelbijter bent, deze nagels kunt u namelijk niet afbijten (ze zijn te hard om af te bijten). Of u beter kunt kiezen voor acrylnagels of gelnagels is echt afhankelijk van de persoon, wij raden u aan om beide soorten nagels gewoon een keer te proberen en daarna uw keuze te maken.

 

 

Verven:

Permanente kleuringen:

 

Voor alle verf behandelingen gebruiken wij het kappersmerk Metamorphose.

Diepte, glans, grijsdekking het is allemaal mogelijk met de Metamorphose Reflexx Color Cream. De Reflexx Color Cream is een permanente haarkleuring die gebruik maakt van kleurpigmenten met een uitgebalanceerde samenstelling die het gehalte ammonia tot een minimum beperkt. De parfumering die verwekt is in de Reflexx Color Cream maakt het tot een aangenaam toe te passen geheel. Metamorphose Reflexx Color Blondes haarkleuringen maken het makkelijk om het prefecte blond te bereiken. De kleuring geeft intense en levendige blond tinten.Hou je van opvallende en felle kleuren, dan is onze Reflexx Vulcanic Color Cream iets voor jou.De Reflexx Color Contrast kleuren voegen wamte en extra kleur toe bij de Reflexx Color Cream kleuren. Is de kleur net niet fel genoeg en mag er wel wat extra kleur bij dan is deze kleuring daar geschikt voor. Je kunt dus zelf bepalen hoe warm en fel de kleur wordt.Geschikt voorDe Reflexx Color Cream Impression is speciaal ontwikkeld voor grijs haar. De verf dekt tot 100% met een egaal resultaat. De Reflexx Color Cream Impression is te gebruiken op grijs haar vanaf 70% wit haar en blond haar vanaf kleurhoogte 9.

 

 

Geen permanente kleuringen:

 

De Metamorphose Reflexx Color Light haarkleuringen zijn kleuringen die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die geen permanente kleuring willen maar wel eens een andere haarkleur willen, die na verloop van tijd langzaam vervaagt. Er ontstaat wel enige uitgroei doordat de haren sneller groeien dan dat de kleur vervaagt.De Reflexx Color Light kleuringen dringen maar gedeeltelijk het haar binnen. Na iedere wassing met shampoo verliest de kleur iets aan intensiteit. De kleuring licht het haar niet op. Het is een ammonia vrij product waarmee het haar met een grijspercentage tot 50% volledig gekleurd kan worden.

 

 

Ontkleuren:

 

Voor ontkleuren kies ik altijd het laagste waterstofpercentage indien mogelijk. Dit onderdrukt het meeste geel, rood en orange pigment en brengt minder schade toe aan het haar. Mocht ik een bepaalde ontkleuring behandeling niet adviseren, maar wilt u dit toch, dan is dit geheel op eigen risico en ben ik niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metaplex:

 

Met de Metaplex help je het haar te beschermen tegen haarbreuk tijdens het blonderen, oplichten en het kleuren. Het haar behoud een hoge haarkwaliteit na het kleuren zonder kleurveranderingen en zonder veranderingen in de routine. Na gebruik voelt het haar zacht aan en ziet het haar mooi glanzend uit.

Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Metaplexx helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

 

Gebruik nummer 3 voor het thuisonderhoud voor het beste resultaat en kleurbehoud.

 

 

Kinderfeestjes:

Kinderfeestjes gaan vanaf 6 jaar en voor minimaal 5 personen: (na afloop krijgen alle kinderen een klein presentje mee naar huis.)

 

Meiden en make-up party  9,50 per kind:

De duur van dit feestje is 1u t/m 2,5 u. Afhankelijk van het aantal kinderen.

Inhoud: de kinderen krijgen eerst een korte instructie en mogen daarna naar keuze uitkiezen hoe zij willen worden opgemaakt en make-up uitzoeken. Het is de bedoeling, dat de kinderen een voor een opgemaakt worden, door mij of het bij zichzelf doen.

 

Meiden haar party  9,50 per kind:

De duur van dit feestje is 1u t/m 1,5 u afhankelijk van het aantal kindereninhoud: de kinderen kunnen uitkiezen of zij een invlechting, leuke glitters, een uitwasbaar kleurtje of een leuk veertje in hun haar willen. Ook is het mogelijk om wat leuke krullen of een leuk kapsel te krijgen afhankelijk van de leeftijd.

 

Meiden nagel party 9,50 per kind:

De duur van dit feestje is 1u t/m 1,5 u afhankelijk van het aantal kinderen.

Inhoud: de kinderen gaan stap voor stap met mij een kleine manicure bij elkaar doen. Eerst krijgen zij een handen badje met olie, daarna gaan we de nagels drogen en mooi bij elkaar of bij zichzelf lakken en versieren met steentjes. Nadat ze droog zijn gaan we de handen insmeren met een lekkere handcreme.  Mocht er nog tijd over zijn, dan kunnen de kids oefenen op een nagewiel met lakken en versieren.

 

Combi deal 2 feestjes combineren 12,50 euro per kind:

Duur van het feestje is ongeveer 2,5u afhankelijk van het aantal kinderen.Prijs: per kind betaald u inc. presentje.

 

All-in one combi deal 15,00 euro per kind

Haar, make-up en nagelfeestje in een.

Duur van het feestje is 2,5 u tot 3u.

 

 

 

 

 

 

 

Werkgebied

Amersfoort en omstreken

Werktijden

Social Media

Woont u verder weg, maar wilt u toch door mij geholpen worden?

Neem dan contact met mij op.

Voor bruiden en speciale opdrachten maak ik een uitzondering.  Hiervoor geldt een minimale besteding en een kilometervergoeding. 

Dinsdag:


Vrijdag:
09:00 - 21:00


09.00 - 21.00

© Copyright 2018

Hair & Beauty by Prisca

Instagram:

@hairandbeautybyprisca

Tag ons in een zelfgemaakte haar, make-up of nagel foto met #myhairandbeautybyprisca en verschijn op onze instagram en story